Teknik Geziler ve Sosyal Aktiviteler Öğrencileri Geliştiriyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Ortaköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri, saha gezileri ile ders ortamındaki bilgilerini pratikte pekiştirme şansına sahip oluyor.

Bu kapsamda Ortaköy MYO öğrencileri PETLAS Lastik Fabrikasına bir teknik gezi düzenledi. Fabrika idari ve teknik personeli, öğrenciler ve akademisyenlerle bir araya gelerek işletme süreçlerine dair bilgiler aktardı. Lastiğin üretim aşamalarını, fabrikanın çeşitli kademelerindeki ziyaretlerle görme şansına sahip olan öğrenciler, benzeri gezilerin kendilerini geliştirmeleri açısından önemli olduğunu belirttiler. Ziyaret, yapılan sunumlar ve seminer belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Öte yandan Ortaköy MYO’nda, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek ve yeni ilgi alanların edinmelerine katkı sağlamak adına futbol turnuvası, ilkokul ziyaretleri, namaz buluşmaları, yazar söyleşileri gibi çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleniyor.